Posters en kaartjes

Krachtvlinders

Deze lichtwezens voorzien je graag van de mooiste inzichten, en fladderen graag langs om je te inspireren, precies op het juiste moment!
Deze vlinders zijn met liefde en geduld geschilderd, in eerste instantie als persoonlijk kunstwerk. Ze inspireren je op vele manieren. Bewonder je wel eens een bepaalde kwaliteit in een ander? Dan is dat waarschijnlijk een eigenschap die je bij jezelf herkent, of wellicht wat meer zou mogen laten spreken. Zo nodigt het Bleek blauwtje je bijvoorbeeld uit om te denken in mogelijkheden. Elke krachtvlinder brengt ook een universele levensles, zoals het Roesje je uitnodigt om jezelf lief te hebben. Iets waar ik zelf een heel mensenleven mee mag oefenen (het is dan ook mijn eigen krachtvlinder :))

Alle krachtvlinders samen zijn ook verkrijgbaar als kaartenset. Wil je een vlinder poster cadeau doen, ik voel graag even mee welke passend is voor de ontvanger op dit moment, neem dan even contact met mij op via info@aardeenkosmos.nl.

Natuur posters

De natuur is mijn oneindige inspiratiebron. De buitenwereld weerspiegelt mijn binnenwereld, en geeft mij inzichten voor onderweg. Elke dag weer anders. Elke periode is er wel iets wat constant op mijn pad komt, en ontvang ik bijvoorbeeld inspiratie van een plant of krachtdier. Deze heb ik uitgewerkt in aquarel. Welke spreekt jou het meest aan vandaag? Klik er eens op en ontvang jouw inzicht van vandaag 🙂

Ik ben op zoek naar leuke winkeltjes, koffietentjes of een andere fijne plek (denk aan: yogastudio, opleidingscentrum, coach- of therapie praktijk, cultureel centrum of natuurpunt) waar mijn krachtvlinder kaartjes of posters verspreid kunnen worden. Ik vind het belangrijk dat de samenwerking wederzijds fijn voelt. Daarom maak ik graag even (online of telefonisch) kennis met je van tevoren om te kijken of het klikt. Interesse? Stuur me dan een mailtje via info@aardeenkosmos.nl Natuurlijk ontvang je dan ook de prijslijst van mij. Lieve groet, Daniëlle